Mr. Gysan van de Beek, mr. Reena Bissumbhar en juridisch secretaresse Demi van der Lee vormen samen het team van het advocatenkantoor.
Mr. Gysan van de Beek, mr. Reena Bissumbhar en juridisch secretaresse Demi van der Lee vormen samen het team van het advocatenkantoor. Pauw Media

Advocatenkantoor Bissumbhar bestaat tien jaar

22 september 2022 om 10:49 Zakelijk

BARNEVELD Ze draait er niet omheen: advocaat Reena Bissumbhar is enorm trots op het tweede lustrum van haar advocatenkantoor, dat zij ruim tien jaar geleden startte. Sinds 2014 is het kantoor gevestigd in Barneveld. Het team bestaat inmiddels uit 2 advocaten en 1 medewerker en het aantal dossiers stijgt jaarlijks gestaag. Tien jaar cliënten bijstaan, de hoogste tijd voor een feestelijke borrel.

Advocatenkantoor Bissumbhar is gespecialiseerd in de rechtsgebieden familierecht, (jeugd)strafrecht en jeugdrecht. De insteek: op een persoonlijk en betaalbare wijze hoogwaardige juridische bijstand verlenen.

Het tienjarig bestaan heeft Reena met haar medewerkers, Gysan en Demi, uitbundig gevierd: ,,Onlangs vierden we ons jubileum met een feestelijke borrel op kantoor. Samen met het team, advocaten uit het vakgebied, familie en overige relaties.”

Cliënten bijstaan in een moeilijke periode

SOCIALE ADVOCATUUR Reena: ,,Het werk wat ik doe is niet vanzelfsprekend. Ik voel me vereerd de toga te mogen aantrekken om mensen bij te staan bij vaak ingewikkelde, persoonlijke kwesties. Een van de mooie kanten van mijn werk is de sociale advocatuur. Een aspect wat goed bij mij past. Iedereen moet toegang krijgen tot het recht ongeacht de grootte van zijn portemonnee. Mede daarom heb ik bewust gekozen Gysan te introduceren in de sociale advocatuur en haar de komende jaren als patroon te begeleiden.”

MEDIATION Een andere kracht van het jarige advocatenkantoor is het aanbieden van mediation: ,,In veel conflicten kan mediation van toegevoegde waarde zijn. Dit is een vorm van bemiddelen. Partijen gaan met mij om de tafel om hun eigen conflict op te lossen. Daarbij kijk ik neutraal naar de belangen van partijen. Soms is miscommunicatie de feitelijke oorzaak van de problemen. Mediation is een treffend middel om een verdere dure en vaak slopende rechtsgang te voorkomen.”
Advocatenkantoor Bissumbhar: deskundig, betrokken, betaalbaar. Neem gerust voor vragen contact op voor een gratis intakegesprek. Dat is eventueel ook mogelijk via een videoverbinding. ,,Loop niet onnodig met uw vraag/probleem rond, maar maak het bespreekbaar. Wij zijn u graag van dienst.”

Advocatenkantoor Bissumbhar. Marconistraat 31 in Barneveld. T: 0342-786960.

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie