Afbeelding
Hartkamp

Babyzaak Hartkamp overgenomen door IkenIk

3 juni 2021 om 09:47 Zakelijk

BARNEVELD De naam Hartkamp verdwijnt na 65 jaar uit het Barneveldse centrum. Eigenaren Wilma Kremer-Hartkamp en haar dochter Heleen Kremer hebben hun baby- en kinderspeciaalzaak verkocht aan de firma IkenIk, dat tot nu toe alleen zaken deed via internet. Het wordt de eerste fysieke winkel van het bedrijf. 

,,We zijn erg blij met met deze overnamepartij. Een zeer toepasselijke opvolger voor onze winkel”, zegt Wilma Kremer. “Hier en daar zal men andere merken voeren, maar ons assortiment zal grotendeels worden voortgezet.” De nieuwe winkel - onderdeel van de FTH-groep - zal zich wel meer gaan focussen op babyartikelen. IkenIk biedt een compleet aanbod in textiel, meubels, behang, muurstickers, speelgoed, badverzorging en kraamcadeaus.

Ook dochter Heleen is opgetogen. ,,We zijn ook blij voor onze vele vaste klanten, die ons de laatste weken dagelijks vroegen of er toch maar vooral eenzelfde soort winkel zou blijven. Daar kunnen we nu dus ‘ja’ op antwoorden”. Hartverwarmend waren de laatste tijd de vele positieve reacties van onze klanten, zegt Heleen. ,,Velen zeiden begrip te hebben voor onze beslissing te willen stoppen in verband met mijn zwangerschap en het feit dat mijn moeder na 35 jaar graag iets anders wil gaan doen.”

De twee medewerkers van Hartkamp zullen ook voor de nieuwe zaak aan de slag gaan. ,,Wij hebben er alle vertrouwen in dat IkenIk de winkel op een goede wijze zal voortzetten”, aldus Wilma. Hartkamp Baby, Kids & Gifts blijft nog tot zaterdag 17 juli onder de vertrouwde naam werken. Na een korte ‘restyling’ neemt IkenIk het vervolgens over.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie