Hartkamp for Kids & Baby open na verbouwing

5 februari 2008 om 00:00 Nieuws

BARNEVELD - Na een interne verbouwing waarbij de winkel vier dagen gesloten was, heeft Hartkamp for Kids & Baby in Barneveld vrijdag 1 februari de deuren weer geopend. Om duidelijk aan te geven dat mensen hier ook terecht kunnen voor alles op babygebied, is in de naam en het logo het woord ‘baby’ toegevoegd.

,,We willen steeds meer gebruik maken van het internet en dan moet je in je naam zo volledig mogelijk zijn. Zo ziet een ieder wat voor winkel wij zijn”, aldus eigenaar Wilma Kremer-Hartkamp. Niet alleen naam en logo zijn vernieuwd, ook een groot deel van het interieur heeft een ware metamorfose ondergaan.

Met name het voorste deel van de winkel aan de Jan van Schaffelaarstraat is aangepast aan de huidige trends op winkelgebied: moderne, strakke meubels sluiten prima aan bij het modebeeld.

Wilma Kremer-Hartkamp: ,,De legkasten die we hebben verwijderd hadden we al jaren en we waren echt aan een vernieuwing toe. Nu kunnen we onze nieuwe collecties presenteren op een manier die ook echt van deze tijd is: fris en overzichtelijk. De huiskleuren, veelal lichtblauw en oranje, hebben plaats gemaakt voor rood, wit en zilver.’’

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie