Hartkamp viert jubileum met acties

18 november 2010 om 00:00 Nieuws

BARNEVELD - Hartkamp for Kids & Baby bestaat deze maand 55 jaar. De Barneveldse winkel aan de Jan van Schaffelaarstraat viert daarom feest op dinsdag 23 november.

De ouders van eigenaresse Wilma Kremer-Hartkamp begonnen met de winkel in 1955. ,,Destijds verkochten ze onder meer wol, panty’s, corsetterie en babykleertjes. In de loop van de jaren is het assortiment sterk gewijzigd. Inmiddels hebben we kindermode tot en met maat 176, maar onder meer ook kinderwagens, kinderstoelen en babyuitzetartikelen.”

Kenmerkend voor de zaak is volgens de eigenaresse de verscheidenheid in baby- en kinderproducten. Dochter Heleen, ook werkzaam in de winkel, beaamt dit. ,,We hebben bijna alles. Dat komt doordat we een grote aantal leveranciers hebben. We blijven de trends volgen en proberen daarnaast de prijzen laag te houden.”

In de winkel staat een beroemd treintje. ,,Dit treintje is het hart van onze zaak. Klanten uit ‘grootmoeders generatie’ hebben er ademloos voorgelegen en de daaropvolgende generaties deden en doen dat ook. Het geeft aan hoe lang we al bestaan en hoeveel mensen ons door de jaren hebben weten te vinden.”

Dinsdag 23 november is er een feestelijke actie van 10.00 tot 20.00 uur. Bij aankoop van baby- en kindermode (met stip) ontvangt de klant 35 procent korting. Bij aankoop van vijf stuks baby- en kindermode (met stip) is er een korting van 55 procent. Op alle niet-afgeprijsde producten zit tien procent korting. Meer informatie over de actiedag en andere aanbiedingen is te vinden op de website 29www.hartkampforkids.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie