Afbeelding
Pauw Media

Jonge ondernemer start woonwinkel in Barneveld: ‘Heerlijk om van een huis een thuis te maken’

28 maart 2024 om 09:46 Zakelijk

BARNEVELD Haar leeftijd  (18 jaar) weerhoudt haar er niet van om haar eigen woonwinkel te gaan runnen: Marlisa Living & Lifestyle. Marlisa Jansen zit nu nog op school, maar gaat vanaf april het roer overnemen van No. 28 wonen & lifestyle aan de Langstraat 16C in Barneveld. 

,,Het was altijd al mijn droom om een eigen woonwinkel te hebben”, vertelt ze. ,,Ik vind het heerlijk om met het stylen van woningen bezig te zijn; om van een huis een thuis te maken. Ik ben hier privé ook veel mee bezig en nu kan ik ook andere mensen helpen om hun huis mooier te maken.”

FAMILIEBEDRIJF De jonge ondernemer werkt nu al vier dagen per week in de woonwinkel die ze straks gaat overnemen. Ze gaat tot en met eind juni nog één dag in de week naar haar Retail-opleiding op het Hoornbeeck College in Amersfoort. Haar moeder Arjanne gaat haar in het begin helpen om de winkel te runnen. Arjanne: ,,Marlisa wordt wel echt het gezicht van de winkel, ik zal meer op de achtergrond aanwezig zijn en bijvoorbeeld helpen met de inkoop. Verder komt haar zusje ook in de winkel helpen en gaat haar vader de boekhouding doen. Het wordt dus een echt familiebedrijf!”

ALLES VOOR JE WONING Bij Marlisa Living & Lifestyle vind je alles voor je woning. Van manden, kussens en vazen tot lampen, spiegels en bijzettafeltjes. Maar ook tassen, verzorgingsproducten en leuke cadeauartikelen. Dit alles van bekende merken als HKLiving, Urban Nature Culture, Marie Stella Maris en Loveli. Nieuw in het assortiment worden de producten van The Dharma Door, die gemaakt worden door een leefgemeenschap in Bangladesh. Hierbij wordt op een eerlijke en veilige manier geld verdiend door de makers.

LICHTE KLEUREN Marlisa wil zich onderscheiden van andere woonwinkels door veel lichte kleuren en meer in Scandinavische stijl aan te bieden. Verder wil ze zowel particulieren als bedrijven gaan helpen op het gebied van interieuradvies,. ,,Mensen kunnen bij mij terecht als ze hun huis willen restylen, maar ik denk ook graag mee over een nieuwe inrichting als een woning of bedrijfspand verbouwd wordt. In de toekomst wil ik meer gaan doen op het gebied van 3D-ontwerpen.”

De eerste week van april gaan de deuren van Marlisa’s woonwinkel open en zijn er diverse leuke verrassingsacties voor klanten. 

Meer informatie via https://www.marlisaliving.nl/

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie