Rozemarijn van Middendorp.
Rozemarijn van Middendorp. Pauw Media

Rozemarijn (18) opent winkel in Kootwijkerbroek: bloemen, wonen en kleding onder een dak

29 februari 2024 om 07:58 Zakelijk

KOOTWIJKERBROEK Vrijdag 1 maart gaat voor Rozemarijn van Middendorp (18) een droom in vervulling. Dan opent ze haar eigen winkel Flòrooz: eengezellige winkel voor bloemen, woonaccessoires en kleding. Hiermee is Kootwijkerbroek een nieuwe winkel en een jonge onderneemster rijker.

Rozemarijn: ,,De afgelopen 4 jaar heb ik in een bloemenwinkel gewerkt en ervaring opgedaan. Het runnen van een eigen winkel heeft me altijd getrokken en ik besloot de kans te pakken om een eigen winkel te beginnen. En dat is gelukt hier aan de Veluweweg. Een fantastische plek in een gebied met meer winkelaanbod.” De naam Flòrooz is een knipoog naar ‘flowers’ en de eigen naam van Rozemarijn.

BLOEMEN Bij Flòrooz kun je terecht voor verse (zijde)bloemen: ,,Ik stel feestelijke boeketten graag voor je samen. Dat geldt ook voor zijdebloemen. Ik maak er een mooi cadeau van. Ook voor bruidswerk ben je welkom.”

WONEN Naast de (zijde)bloemen is Flòrooz the place to be voor wonen en woonaccessoires. ,,Naast wat banken en stoelen beschikken we over uiteenlopende woonaccessoires zoals potten, vazen, lijsten of bijvoorbeeld kussens. We hebben alles in huis om uw woning gezellig(er) in te richten en de juiste finishing touch te geven.”

KLEDING Rozemarijn heeft ook een kledinghoek ingericht, vertelt ze enthousiast verder: ,,Leuke, vlotte kleding, tassen, sieraden voor de jongere vrouw. Kom gezellig snuffelen en kijk of er wat voor je bij is.”

Opening Flòrooz. Vrijdag 1 maart vanaf 13.00 tot 21.00 uur. Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag van 09.00 – 17.30 uur. Rozemarijn: ,,Ik nodig iedereen uit om een kijkje te nemen in mijn nieuwe winkel. Bij goed weer kun je buiten even genieten van een kop koffie of thee.”
Flòrooz. Veluweweg 22 in Kootwijkerbroek. T: 06-10630628. Instagram: @florooz

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie