Een BASkapel. Rechts: Montagepartner Hans van Gils.
Een BASkapel. Rechts: Montagepartner Hans van Gils. BASkapel

‘Mooi om te werken met dit unieke product’

9 september 2021 om 16:54 Wonen

BARNEVELD ,,Een geweldig mooi product.” Zo noemt Hans van Gils de kapellen van BASkapel. De Brabander is al ruim twaalf jaar montagepartner van het Barneveldse bedrijf, dat zijn partnerbestand wegens groei verder wil uitbreiden. ,,Er is werk genoeg, ook in de regio Barneveld.”

Als ergens een BASkapel geplaatst wordt en er een grote kraan voor de deur staat, kunnen buren en andere omwonenden hun nieuwsgierigheid zelden bedwingen. ,,Als ze komen kijken wat er allemaal gebeurt en de dakkapel zien, is hun eerste reactie vaak: goh, dat is een klein dingetje. Totdat ze het huis betreden en de kapel vanaf binnen kunnen zien. Dan valt hun mond open van verbazing door de hoeveelheid ruimte en licht die de BASkapel biedt”, vertelt Hans van Gils.

BLIJE GEZICHTEN Het is een van de redenen waarom Hans met zijn bedrijf Renovatiebouwklus, gevestigd in het Noord-Brabantse Wernhout, al zo’n 12,5 jaar montagepartner is van BASkapel. ,,Via Velux, de toeleverancier van BASkapel, kwam ik in aanraking met dit unieke product”, zegt Hans. ,,Uniek omdat het een combinatie tussen een dakraam en dakkapel is, die zorgt voor veel licht en ruimte en in de meeste gevallen zonder vergunning geplaatst kan worden.”

Hans vindt het dan ook mooi om de BASkapel bij klanten in zijn regio te mogen installeren. ,,De aanschaf van een daglichtsysteem of dakkapel is vaak een grote uitgave voor mensen, die jou daarmee hun spaarcenten toevertrouwen. Het geeft een goed gevoel als je na plaatsing blije gezichten ziet en ziet hoeveel dit product voor een woning doet.” 

Daarnaast is Hans erg te spreken over de samenwerking met Bas Verhoek en Wendy Schouwenaar van BASkapel. ,,Ze hebben ontzettend veel kennis en ervaring, komen hun afspraken na en je kunt altijd een beroep op ze doen.”

VERLENGSTUK Bas en Wendy zijn op hun beurt blij met montagepartners zoals Hans, die hun product door het hele land verkopen en monteren. ,,Net als de aannemers met wie we samenwerken, zijn onze partners een verlengstuk van ons product”, vertelt Bas. Het feit dat deze bedrijven veel ervaring hebben met het plaatsen van dakramen, levert de eindconsument ook voordelen op. ,,Onze partners weten goed wat wel en niet mogelijk is, qua plaatsing maar bijvoorbeeld ook op het gebied van accessoires. Het zijn betrouwbare partijen waar de klant altijd op terug kan vallen.” 

VERSTERKING Omdat de vraag naar BASkapellen nog altijd groeit, is het Barneveldse bedrijf op zoek naar versterking door het hele land. ,,We hebben nu een leuke club met partners, maar kunnen altijd nieuwe partijen gebruiken die enthousiast zijn over ons product.” 

Natuurlijk zijn ook aannemers en andere monterende partijen die geen Velux-partner zijn van harte welkom om aan te sluiten, voegt Wendy toe. ,,Veelal horen we dat de ervaring die bij de BASkapel komt kijken eenvoudig en makkelijk op te pikken is. En daar waar extra hulp nodig is, vullen wij die vanuit BASkapel aan.” 

Aangeboden door Baskapel

Hans van Gils is montagepartner van BASkapel.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie