Bernd van Hardeveld is beëdigd als NVM-Makelaar en neemt het stokje over van zijn vader Kees.
Bernd van Hardeveld is beëdigd als NVM-Makelaar en neemt het stokje over van zijn vader Kees. Pauw Media
Ondernemer in beeld

Van Hardeveld gaat over van vader op zoon

29 april 2021 om 12:06 Wonen

BARNEVELD Van Hardeveld Makelaardij en Assurantiën timmert al bijna 45 jaar aan de weg. Het familiebedrijf is het betrouwbare adres voor verkoop, aankoop en taxaties van woningen en gedegen advies op het gebied van verzekeren - zowel particulier als zakelijk. Graag deelt het kantoor twee nieuwtjes: Bernd van Hardeveld neemt het stokje over van zijn vader Kees en is onlangs beëdigd als NVM-Makelaar.


Bernd van Hardeveld (33) is het schoolvoorbeeld van een kind uit een makelaarsfamilie en ging in de reiswieg al mee naar kantoor. ,,Ik ben de derde generatie, ook mijn grootvader was makelaar. Zelf werk ik hier sinds 2014 en neem nu officieel het stokje van mijn vader Kees over. Samen met mijn moeder Lineke heeft hij decennialang de schouders onder het bedrijf gezet.”

STAFJE Als afronding van studie en kennis van zaken is Bernd onlangs officieel als NVM-makelaar beëdigd: ,,Door corona ging dat allemaal een beetje anders dan anders. Maar via de digitale weg is het uiteindelijk allemaal rond, daar ben ik blij mee. Tijdens die beëdiging legde ik de gelofte af, waarmee ik me heb verbonden aan de NVM Erecode.” Trots is Bernd ook op het makelaarsstafje dat zijn vader en opa mochten ontvangen. Dat is een goed gebruik binnen makelaarsland als een beëdigd makelaar 25 jaar in het vak zit. Kees ontving met 40 jaar ook het makelaarsstafje in bronzen mantel. ,,Aan mij de eer en uitdaging om deze traditie voort te zetten, en ik hoop dit stafje te zijner tijd ook te mogen ontvangen.”

STAPEL STENEN Aan de ‘look and feel’ van het kantoor verandert verder niets, benadrukt Bernd: ,,We zijn en blijven een kleinschalig kantoor. We onderscheiden ons met direct contact, snel schakelen en staan bekend om onze grote betrokkenheid. Wij vinden het leuk om met de klant mee te denken. Juist nu, want de woningmarkt is verhit en de ontwikkelingen gaan erg snel. Voor veel potentiële woningeigenaren is een woning meer dan een ‘stapel stenen’. Integendeel. Een huis is ook emotie en betekent veel voor mensen, want daar ligt je toekomst. Dat beseffen wij als geen ander. Het is mooi om daar een steentje aan bij te mogen dragen.” Van Hardeveld begeleidt u ook graag bij het samenstellen van een passend verzekeringspakket, zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Van Hardeveld Makelaardij - Assurantiën. Broeksteeg 3 in Lunteren. T: 0342-404700. E: makelaar@hardeveld.nl I: www.hardeveld.nl

Bernd van Hardeveld is beëdigd als NVM-Makelaar en neemt het stokje over van zijn vader Kees.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie