‘We doen met dit akkoord duidelijk een stap terug’

23 mei, 13:10 Politiek
Henk Hutten
Presentatie coalitie-akkoord van SGP, CU en Lokaal Belang
Presentatie coalitie-akkoord van SGP, CU en Lokaal Belang

BARNEVELD Weinig concreet, vooral voortzetting van bestaand beleid. De vier oppositiepartijen in Barneveld reageren kritisch op het coalitieakkoord dat vrijdag door SGP, Lokaal Belang en ChristenUnie werd gepresenteerd.

Arjen Korevaar (Pro’98)

,,Ik mis vooral de creativiteit, de nieuwe ideeën. Wat ik vooral lees, is dat er wordt voortgebouwd op ingezet beleid. Op zich een compliment aan met name wethouder André van de Burgwal. 

Specifiek wordt bijvoorbeeld het idee om met wijkraadplegingen aan de gang te gaan genoemd als iets nieuws, maar dat is het niet. Binnen ons dorpenbeleid 2.0 kozen we die richting al. En zo lees ik veel meer zaken die niets nieuws zijn, over onder meer energiearmoede, bomenbeleid, groenstructuurplan en het zaaksyst..

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.