Oppositie: ‘Weinig concreet akkoord’

23 mei, 13:06 Politiek
Henk Hutten
Presentatie coalitie-akkoord van SGP, CU en Lokaal Belang
Presentatie coalitie-akkoord van SGP, CU en Lokaal Belang

BARNEVELD De Barneveldse oppositiepartijen zijn uitgesproken kritisch over de inhoud van het coalitieakkoord dat SGP, Lokaal Belang en ChristenUnie afgelopen vrijdag presenteerden. Ze zien het vooral als weinig concreet en visieloos. De ‘frisse wind’ die door het aantreden van Lokaal Belang werd verwacht, blijft in hun ogen uit.

Pro’98, CDA en Burger Initiatief zien dat het nieuwe college vooral zal voortborduren op de reeds ingeslagen weg. CDA-leider De Vries: ,,Er wordt in het akkoord veel verteld over wat we al doen. Lokaal Belang wilde graag verandering, maar daar kom ik weinig over tegen.” Van den Wildenberg (Burger Initiatief) is het met hem eens. Ook mist zij de concrete vertaalslag van de aangekondigde plannen...

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.