Afbeelding
Foto Shutterstock

Ontvang geld terug (cashback) op al je online aankopen

28 juli 2022 om 15:02 Partnercontent

Ben jij een fanatieke online shopper? Dan heb jij vast wel eens van cashback gehoord. Wist je dat je bij Shopbuddies cashback ontvangt bij al je online aankopen. Beter gezegd: je krijgt dus geld terug na je bestelling. 

Hoe werkt dat? 
Shopbuddies is eigenlijk een verzamelplatform met 35.000 aangesloten webshops. Op dit platform kun je gemakkelijk webshops met cashback vergelijken. Via de website of via de Shopbuddies app klik je naar de webshop waar jij een online aankoop wilt doen. Jouw klik wordt geregistreerd en Shopbuddies ontvangt een percentage over jouw aankoopbedrag. Dit bedrag geeft Shopbuddies direct aan jou terug. Jij ontvangt dus een deel van het aankoopbedrag retour in je digitale spaarpot. Heb je een mooi bedrag gespaard? Dan kan je het bedrag in je spaarpot laten uitbetalen op je rekening. 

Jaarlijkse kosten met korting
Zelfs de uitgaven die je simpelweg gewoon goed geregeld wilt hebben kun je online ‘regelen’ met cashback. Denk jij aan overstappen van zorgverzekering of het afsluiten van een autoverzekering. Als lid van Shopbuddies, krijg je ook voor deze ‘regeldingen’ vaak een mooi bedrag terug in je spaarpot. En ga je binnenkort op vakantie dan shop je ook je vliegreis, het huren van een auto, het hotel, de zonnebrand en een gloednieuwe zwembroek met cashback via Shopbuddies.

Nieuwe online shops
Als fanatiek online shopper ontdek je vast graag nieuwe webshops. Goed nieuws: wekelijks worden er nieuwe webshops bij Shopbuddies aangesloten. Van kleine merken tot aan grote marktleiders, bij Shopbuddies vind je ze handig in één overzicht. Heb je een specifiek product op het oog? Dan kan je deze vaak bij zowel het merk als bij een andere aanbieder online shoppen. Neem in je afweging de prijs, maar ook zeker het percentage cashback mee. Zo heb je altijd de beste deal.

Shopbuddies-account
Al een mooie bestemming in gedachten voor het bedrag uit je spaarpot? Maak snel een account aan bij Shopbuddies en start met online shoppen. In je account kun je jouw aankopen gemakkelijk terugvinden en wordt het bedrag dat je retour krijgt automatisch bijgeschreven.

Happy Shopping!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie