Afbeelding
Foto door form PxHere

Bekijk deze mooie plekken om te gaan trouwen

20 augustus 2021 om 09:37 Partnercontent

Trouwen is een bijzondere gelegenheid, wat iedereen hopelijk een keer mag meemaken in het leven. Het is namelijk een dag waarop de liefde gevierd wordt tussen twee mensen, ongeacht hoe de bruiloft precies georganiseerd wordt. Toch is de locatie van een trouwerij aardig belangrijk en vaak een van de belangrijkste dingen om van tevoren vast te leggen. We geven je graag wat inspiratie voor de leukste plekken om je bruiloft te vieren, zodat je die alvast van je to-do lijstje af kunt vinken!

Traditioneel en elegant

Als je graag een traditionele bruiloft wilt hebben, kun je een ceremonie houden in een kerk. Misschien wil je graag trouwen in de kerk waar jouw ouders zijn getrouwd of vind je de sfeer van een kerk zo adembenemend dat je hier graag nogmaals het ja-woord geeft. Wel belangrijk om te weten is dat je in zo’n geval alsnog eerst naar een gemeentehuis moet, want je moet eerst getrouwd zijn voor de wet, voordat je trouwt in een kerk. Er zijn verschillende trouwlocaties in Amersfoort waarbij je in de kerk kunt trouwen.

Romantisch in de buitenlucht

Als je je trouwdag in de lente of zomer hebt gepland, kun je kiezen voor een fantastische buitenlocatie. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kasteel met groot landgoed of misschien zelfs op een boerderij? Via trouwlocaties in Utrecht kun je meerdere varianten vinden op deze buitentrouwerijen, dus kies er vooral eentje die goed bij jullie als stel past. Houd je bijvoorbeeld van pure luxe, dan is een boerderij wellicht niet zo’n geweldig plan en kun je beter voor het landgoed gaan. Vervolgens maakt goede catering de dag helemaal af!

Bij zonsondergang op het strand

Zou jij eigenlijk het liefst in het buitenland trouwen in een warm klimaat, maar vind je het moeilijk om al je gasten zulke kosten op te leggen? Je kunt ook prima in Nederland trouwen op een warme dag om dit gevoel na te bootsen. Er zijn ontzettend veel mooie strandtenten waar je kunt trouwen. Wat dacht je van een ceremonie op het strand met een zonsondergang op de achtergrond? Als je dat niet romantisch vindt, weten wij het ook niet meer! Vervolgens kun je je gasten trakteren op lekkere hapjes en een open bar, om een feest te geven tot diep in de nacht op het strand. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie