Afbeelding
Design bed

Een modern design bed dat bij jou past

2 juli 2020 om 16:06 Partnercontent

Met een mooi design bed schaam jij je nooit meer voor je slaapkamer. Je showt hem juist trots aan vrienden en familie. Wist je dat heel veel mensen zich stiekem een beetje schamen voor hun bed? Misschien piept of kraakt jouw bed, is hij lelijk of is hij gewoon echt versleten. Tijd voor iets nieuws. Tijd voor een modern design bed dat bij jou past.

Wat is een design bed eigenlijk?
Dat er verschil is tussen bedden weet je natuurlijk wel. Maar wat is nu eigenlijk het verschil tussen een ‘gewoon’ bed en een design bed? Het antwoord is heel eenvoudig. Design bedden hebben een bijzonder uiterlijk, dat bedacht is door een designer of ontwerper. Verder zijn design bedden doorgaans van heel goede kwaliteit. Je ziet in één oogopslag dat dit een bijzonder bed is. Misschien heeft jouw ideale design bed hele strakke lijnen. Of ga je juist liever voor een zachte boxspring die er heel gezellig uitziet.

Hoe vind je mooie moderne design bedden?
Design bedden zijn er in allerlei stijlen. Zo heb je mooie Scandinavische, landelijke en antieke design bedden. De populairste stijl is de moderne woonstijl. Dat komt omdat deze praktisch overal mee te combineren is. Moderne bedden hebben wel strakke lijnen, maar zijn ook elegant. Ze passen in praktisch elke slaapkamer. Er zijn hele mooie moderne design bedden te vinden. Zo vind je bijvoorbeeld prachtige houten bedden, maar ook combinaties van hout en stof zijn helemaal hip. En natuurlijk is een mooie design boxspring een echte eyecatcher in je slaapkamer.

Bijzondere bedden: hier moet je op letten
De meeste design bedden hebben bijzondere eigenschappen. Zo zijn ze gemaakt van opvallend materiaal of hebben ze een bijzondere uitstraling. Vaak is het hoofdpaneel op een aparte manier vormgegeven en ook de bijbehorende nachtkastjes zien er bijzonder uit. Verder zijn er heel veel mogelijkheden om je bed extra eigenschappen te geven. Je kunt je design bed zo laten ontwerpen dat je het kunt gebruiken als hoog-laag bed. Ideaal als je een dagje ouder wordt. Of je kiest voor een deelbaar bed, zodat je de twee delen gemakkelijk uit elkaar kunt halen. Handig voor bij het stofzuigen, opruimen of als je even wat meer afstand nodig hebt.

Tip: zoek advies van de expert
Een mooi design bed ziet er goed uit. Maar het moet natuurlijk ook comfortabel zijn. Daarom is het belangrijk om advies te vragen van een beddenspecialist. Die kan je volledig adviseren over je bed. Bijvoorbeeld welk matras en welke kussens je het beste kunt kiezen. Tenslotte heb je niets aan een bed dat oncomfortabel is of dat na een tijdje nek- of rugklachten veroorzaakt. Kijk dus altijd of degene die mooie moderne design bedden aanbiedt ook gericht advies kan geven voor je persoonlijke situatie. Zo weet je zeker dat je niet alleen eindigt met een mooi bed, maar ook met een bed waarin je heerlijk kunt slapen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie