Afbeelding
Wieser

Win mooie prijzen met de zomerfotowedstrijd van Barneveldse Krant

Overig

BARNEVELD Maakt u de ultieme zomerfoto? Doe mee aan de zomerfotowedstrijd van BarneveldseKrant.nl en maak kans op mooie prijzen. Struinen door sfeervolle steden, genieten van gezelligheid op de camping of - zeer toepasselijk in deze coronatijd - ontspannen in de eigen achtertuin. In de zomervakantie is er altijd wel een aanleiding om mooie foto's te maken.

Jaarlijks ontvangt de redactie honderden foto's, van dichtbij en uit verre oorden. Een selectie krijgt een plek in de krant. Aan het eind van de zomervakantie kiest de jury de winnaars. De maker van de mooiste zomerfoto wint een minuut gratis winkelen, beschikbaar gesteld door de Jumbo-supermarkten in Barneveld en Voorthuizen. Jansen 2wielers in Barneveld stelt een loopfiets en een waardebon van 50 euro beschikbaar en verder maken deelnemers kans op vijf bakkersbonnen van 15 euro, te besteden bij Echte Bakker van der Veer in Barneveld.

Spelregels:
- Foto's moeten in een hoge resolutie (bestand van minimaal 750 kb) worden aangeleverd
- Vermeld duidelijk waar en wanneer de foto is gemaakt en wie of wat er op de foto is te zien.
- Alleen lezers uit het verspreidingsgebied van de krant dingen mee naar de prijzen.
- Foto's moeten deze zomer zijn gemaakt.
- Maximaal één inzending per persoon
- Inzenden is mogelijk tot woensdag 26 augustus 12.00 uur. Mail uw foto met de gevraagde gegevens naar fotowedstrijd@bdu.nl

Afbeelding
advertentie
advertentie