kwetsbaar en weerbaar meisje
kwetsbaar en weerbaar meisje Shirley Warlich

Know Limits

9 februari 2022 om 12:56 Maatschappelijk Deel je nieuws

Een paar weken geleden is de beerpunt rondom The Voice opengegaan. Ook bleek de directeur van Ajax grensoverschrijdend gedrag te vertonen. We hebben de meest ontluisterende verhalen van vrouwen gehoord. Iedereen vindt er wat van. En nu? Hoe nu verder? Het is heel makkelijk om te roepen dat we ‘?????????????? ?????????? ???????????? ????????????????’ en ‘meiden weerbaar moeten maken’. Maar wat betekent dat dan? Hoe ziet dat er concreet uit? Met Know Limits zijn wij al een aantal jaren actief om samen met jongeren een antwoord te geven met betrekking tot de cultuur van grenzeloosheid. 

Over Know Limits
Know Limits is een beweging die meiden aanmoedigt om te werken aan positieve zelfwaardering en het aangeven van gezonde grenzen. Know Limits droomt van een wereld waarin #MeToo geschiedenis is en #NotMe het uitgangspunt. Onze meiden zijn het waard om daar samen in te investeren. Zodat zij gaan voor iemand die écht van ze houdt en grenzen stellen waar liefde ophoudt. En om dit te bereiken hebben we meiden én jongens nodig!

Wat doet Know Limits?
Know Limits bezoekt scholen, keten en kerken. Daar organiseren wij groepsgesprekken met jongeren, workshops, presentaties of avonden voor ouders, leerkrachten of jeugdleiders. Ouders en jongeren kunnen onze hulp ook vragen wanneer het even niet zo lekker loopt en zij het fijn vinden dat er even iemand meedenkt. We geven ook trainingen voor meiden om weerbaar te worden en te ontdekken wie ze zijn, wat ze kunnen en wat ze willen. Meiden in Beweging is speciaal voor meiden van groep 7 en 8 en Jij bent Uniek voor meiden van 14-18 jaar. Wij werken in het buitengebied van de gemeente Ede en in Barneveld.

Meer weten of contact?
zie www.knowlimits.nu  / knowlimitspreventie (instagram)
Harriët van Omme 06 – 27 86 99 66
Lenie Kap 06 – 34 52 77 84

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie