Afbeelding
...

Gratis friet in Voorthuizen

21 juni 2021 om 13:16 Maatschappelijk

VOORTHUIZEN Voorthuizenaren die zin hebben in een gratis portie friet met mayonaise, kunnen volgende week maandag terecht bij snackbar De Daltons in Voorthuizen. ,,Barnevelders zijn ook meer dan welkom hoor’’, zegt eigenaar Robbert-Jan de Veen.

De horecaondernemer doet volgende week maandag een gooi naar een vermelding in het Guiness Book of World Records, met het plan om de duurste hamburger ter wereld te bereiden, een burger van vijfduizend euro. Deze krant maakte hier eind mei melding van. Het gaat om een burger met allerlei exclusieve ingrediënten, zoals saffraan, ibericoham, kaviaar, bladgoud en een cold brew. De opbrengst van deze actie gaat naar de voedselbank.

De Veen: ,,De recordpoging vindt binnen plaats, in de snackbar aan de Hoofdstraat. Daar mag geen publiek bij zijn. Maar omdat ik iedereen uit het dorp mee willen laten doen aan dit feestje, heb ik besloten deze dag gratis friet uit te delen.’’ Daarom staat er volgende week maandagmiddag van 16.30 tot 18.00 uur een snackkraam voor de snackbar, waar De Veen friet gaat bakken. ,,Ik heb duizend kilo friet ingekocht, dus er is genoeg.’’

Wouter van Dijk

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie