Samen op zoek naar zin van het leven in Schaffelaartheater

2 oktober 2022 om 11:03 Kunst Anne Claire de Breij
De dames van Wishful Singing, met Marjolein Stots (tweede van rechts).
De dames van Wishful Singing, met Marjolein Stots (tweede van rechts).

BARNEVELD ,,Wat als alles, maar dan ook werkelijk alles in het dagelijks leven waar ik me druk over maak, in één klap weggevaagd zou zijn als het verkeerd was gelopen? Wat stelt dat hele bestaan dan eigenlijk voor?’’ Deze vraag staat centraal tijdens de filosofische muziektheater-voorstelling ‘De zin van het leven’, die vrijdag 7 oktober in het Schaffelaartheater op het programma staat.

Volkskrant-journalist Fokke Obbema schreef in 2018 een aangrijpend artikel over de hartstilstand die hij het jaar daarvoor kreeg. Het stuk maakte veel los en resulteerde in veertig prikkelende gesprekken met bekende en minder bekende Nederlanders en een boek dat een bestseller werd. Samen met de vijf zangeressen van Wishful Singing gaat Obbema t..

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.