Afbeelding
Pauw Media

Mona Tamaëla (Lokaal Belang): ‘Een schitterende uitslag’

Gemeenteraadsverkiezingen Gemeenteraadsverkiezingen 2022

NIEUW IN DE RAAD ,,Ik vond het woensdagavond heel spannend of ik gekozen zou worden. Of ik erop gerekend had dat ik in de raad zou komen? Ik stond op nummer zes, dus wilde niet te hard van de toren blazen. Ik hoopte er natuurlijk wel op. Het is een enorme eer dat ik ben gekozen; ik ben supertrots.”

,,Ooit ben ik gevraagd om lijstduwer te worden bij Burger Initiatief. Toen Dick van Rheenen vertrok, had ik niet echt meer een binding met die partij. En toen belde Lokaal Belang. Dat is een leuk, enthousiast team met goede ideeën. Ik dacht: daar wil ik bij horen. Zo is het gekomen.”

,,Ik ben vooral heel dankbaar voor het vertrouwen. Het vertrouwen dat Mijntje (Pluimers, red.) in mij heeft uitgesproken en het vertrouwen van de kiezer. We hebben een schitterende uitslag gemaakt. Zelf ben ik echt van de cultuur, dus daar hoop ik mij de komende jaren voor in te zetten: of het nu over de grotere evenementen, het Schaffelaartheater of om kleinkunst gaat. Daar kan Barneveld de komende jaren nog verdere stappen in maken.”

advertentie