Afbeelding
Bram van den Heuvel

Programma Candlelight Shopping op zaterdag 16 december 2023 in Barneveld

15 december 2023 om 16:08 Evenementen

BARNEVELD Barneveld pakt uit met Candlelight Shopping. De winkelstraten veranderen zaterdag 16 december in een groot, sfeervol kerstdorp. Koren, goede doelen en muziekgroepen kunnen zich aanmelden via info@barneveldcentrum.nl

Wat is Candlelight Shopping?

Een bijzonder evenement dat je zeker niet mag missen. Een week voor Kerst houdt Barneveld een bijzondere XXL-koopavond met erg veel sfeer, gezelligheid, entertainment en leuke acties. Deze kerstmarkt in Barneveld is een echte traditie.

Wat is er te zien en te doen?

Bijna te veel om op te noemen. Je kunt lekker shoppen in de vele sfeervol verlichte winkels. En als je op weg naar een leuke aankoop door de winkelstraten loopt, kom je ogen en oren tekort. Er zijn onder meer optredens van singer-songwriters, koren, muzikanten, een zandtekenaar en straattheaterartiesten. Het Dijkje ademt de 19de-eeuwse sfeer van Charles Dickens. Kerken zijn geopend, ballonvaarders zijn aanwezig met sfeerbranders, er zijn kramen met creatievelingen en goede doelen en natuurlijk zijn er volop oliebollen en andere lekkere dingen verkrijgbaar. Ook worden er kerstwensen ingezameld, om ouderen in zorgcentra een hart onder de riem te steken.

En voor de kinderen?

Candlelight Shopping is voor alle leeftijden. Het Raadhuisplein is in het bijzonder the place to be voor kinderen. Ervaar de Barneveldse kerstsfeer vanuit de draaimolen. Ook een aanrader: de lichtjestocht. De start is om 18.30 uur bij Alberto’s Italian. Neem je lichtje mee en je kunt zo aansluiten achter de arrenslee van mister Beats. 

Hoe laat begint Candlelight Shopping?

Het evenement duurt van 17.00 tot 21.00 uur, maar uiteraard zijn de winkels de hele dag geopend voor (kerst)aankopen.


Hoeveel bezoekers komen er?

De organisatie verwacht duizenden bezoekers. Niet alleen uit Barneveld, maar ook uit de wijde omgeving. Als inwoner van Barneveld is het dan ook slim om lopend of met de fiets naar het centrum te komen. 

Kan ik deelnemen met mijn koor, goede doel of muziekgroep

Ja, tijdens Candlelight Shopping is er plek voor koren, goede doelen en muziekgroepen. Die kunnen zich aanmelden via info@barneveldcentrum.nl 

Wie organiseert Candlelight Shopping Barneveld?

De Barneveldse Middenstands Vereniging (BMV), waarbij meer dan honderd winkeliers zijn aangesloten. Het bestuur en centrummanager Mark Dokter zetten zich met veel enthousiasme in om het centrum van Barneveld te promoten en leuke evenementen als Candlelight Shopping te organiseren. 

advertentie
advertentie
advertentie