GGD: ‘Al goed druk bij nieuwe vaccinatiecampagne’

22 sep, 14:26 Corona
anp / sem van der wal
Afbeelding

VOORTHUIZEN/REGIO Alle vijf vaccinatielocaties van GGD Gelderland-Midden waar sinds maandag de nieuwe herhaalprik tegen het coronavirus wordt aangeboden, worden goed bezocht. ,,Het is op alle plekken ‘lekker druk’ en het loopt ook goed door. Hoe lang dat precies zo blijft, is echter lastig in te schatten.’’

Dat zegt woordvoerder Adwin Peeks namens de GGD. Sinds deze week is de landelijke campagne met de nieuwe herhaalprik gestart. In fases worden mensen boven de zestig jaar oud uitgenodigd voor een prik (van oud naar jong), plus jongere mensen die ook de griepprik krijgen of in de gezondheidszorg werken. ,,We richten ons dus nu specifiek eerst op de mensen die het grootste risico lopen om dit naja..

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.