Moba in Barneveld zoekt meerdere nieuwe collega's.
Moba in Barneveld zoekt meerdere nieuwe collega's. Pauw Media

Wereldmarktleider Moba uit Barneveld groeit en zoekt nieuwe collega’s

30 november 2023 om 12:06 Baan Dichtbij

BARNEVELD Al ruim 75 jaar maakt Moba totaaloplossingen voor het sorteren, verpakken en verwerken van eieren die overal ter wereld verkocht worden. Door de jaren is Moba uitgegroeid tot wereldmarktleider met systemen in 111 verschillende landen, waar dagelijks ruim 1 miljard eieren mee verwerkt worden. Van ontwerp, ontwikkeling, productie en installatie tot service, het gebeurt allemaal in Barneveld.

Met innovatieve oplossingen voor het sorteren, verpakken en verwerken van eieren is Moba wereldmarktleider, met een gemiddeld marktaandeel van zo’n 70 procent. Moba opereert in een hoogtechnologische niche met klanten onder pluimveehouders, pakstations en verwerkers over de hele wereld. De machines kunnen tot 255.000 eieren per uur sorteren.

TROTSE MENSEN Bij Moba werken zo’n 800 werknemers, waarvan ruim 600 in Barneveld. Iedereen staat voor kwaliteit en is specialist in zijn of haar vakgebied. Sommige medewerkers lopen er al veertig of vijftig jaar rond, andere komen net uit de schoolbanken. De collega’s zijn trots op Moba, voelen zich sterk betrokken en vinden elkaar in een cultuur van samen de schouders eronder. Het draait bij Moba nog steeds heel erg om mensen met als motto ‘samen een prachtig product afleveren’.  

MOBA VAN NU Het Moba van nu staat voor innovatie; slimme oplossingen voor hun klanten en slimmer werken voor de medewerkers. Machines worden steeds geavanceerder, bijvoorbeeld door het contactloos controleren en wegen van een ei met behulp van AI. Daarnaast zorgt een wereldwijde schaarste aan arbeid ook voor een grote vraag naar automatisering, iets waar de innovatieve fabrikant zich in onderscheidt. Hiervoor zijn medewerkers nodig die samen de organisatie naar een nóg hoger niveau willen tillen.

Ondanks de grootte is en blijft Moba een laagdrempelig bedrijf waar ruimte is voor eigenaarschap en groei. Er is oog voor elkaar en de sfeer is prettig. Bovendien is er volop ruimte voor eigen inbreng. Iedere medewerker kan zich blijven ontwikkelen. Hier staan goede arbeidsvoorwaarden tegenover.

Vanwege aanhoudende groei is Moba doorlopend op zoek naar nieuwe collega’s binnen verschillende vakgebieden. Ze gaan graag het gesprek met je aan om te kijken naar de verschillende mogelijkheden én om jou te laten zien waar ze allemaal mee bezig zijn.

Voor meer informatie neem contact op met Maikel Dijkland, Corporate Recruiter via +31 6 256 582 97. E: Recruitment@moba.net
Kijk op de speciale vacaturesite voor een actueel overzicht van alle vacatures en doe er je voordeel mee.

Dit artikel is onderdeel van vacatureplatform Baandichtbij

Afbeelding
Wereldmarktleider Moba zoekt versterking.
advertentie
advertentie
advertentie