Afbeelding
AberMedia

Lichtgewonde door slag met honkbalknuppel in Barneveld; twee mannen aangehouden

18 maart 2024 om 11:24 Overig

BARNEVELD Bij een vechtpartij zaterdagavond op straat bij de Albert Heijn in Barneveld is iemand geslagen met een honkbalknuppel en lichtgewond geraakt. Twee mannen uit Barneveld zijn aangehouden en zitten nog vast.

Wat precies de aanleiding is geweest, is niet duidelijk. ,,Het onderzoek naar de toedracht loopt nog’’, vertelt een politiewoordvoerder maandagmorgen. ,,Het is ook nog niet duidelijk hoeveel mensen er precies bij betrokken zijn geweest.’’

De ongeregeldheden begonnen met ‘een mondelinge ruzie’ op straat bij de supermarkt aan de Burgemeester Kuntzelaan. Dit conflict leidde tot ‘een vechtpartij’, waarbij één persoon uithaalde met een honkbalknuppel. ,,Het slachtoffer heeft hierbij lichte verwondingen opgelopen’’, aldus de woordvoerder.

Daarna trokken een paar mannen de AH in. ,,Ze renden twee om twee door de winkel en gingen daarna weer naar buiten’’, vertelt de filiaalmanager. Hij benadrukt dat er ‘amper’ iets gebeurd is en dat er ‘geen schade’ is.

De politie was aanwezig met zeker vier auto’s. In de zoektocht naar een verdachte brachten agenten ook nog een bezoek aan een pand op de nabijgelegen Nairacstraat, maar de gezochte persoon bleek daar niet aanwezig. 

,,Inmiddels zijn twee verdachten aangehouden’’, aldus de politiewoordvoerder. ,,Het gaat om een 57-jarige man uit Barneveld en een 44-jarige man uit Barneveld.’’ Deze mensen ‘zitten nog vast.’’

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie