Afbeelding
AberMedia

Veel schade bij botsing auto’s met acht inzittenden in Barneveld

17 maart 2024 om 11:48 Ongeval

BARNEVELD Bij een aanrijding tussen twee personenauto’s op de Zelderseweg in Barneveld zijn zaterdagavond beide voertuigen zwaar beschadigd geraakt.

In de twee wagens zaten in totaal acht personen (vijf en drie), die door ambulancemedewerkers zijn nagekeken. Volgens de politie hoefde niemand naar het ziekenhuis. De bestuurders waren een 20-jarige inwoner van Den Haag en een 25-jarige vrouw uit Nijkerk. 

Het ging rond half elf mis ter hoogte van de uitrit van de McDonald’s. Eén van de automobilisten verleende geen voorrang, waardoor de bestuurder van het andere voertuig hard tegen de zijkant van deze auto botste. Beide wagens schoven door en kwamen tegen een verkeersbord op een middengeleider tot stilstand. 

Volgens de politie was er geen alcohol of drugs in het spel. ,,Het is aan de verzekering om te kijken wat precies de toedracht is geweest’’, aldus een woordvoerder.

Door het ongeval moest verkeer uit de richting van de Rijksweg via de parkeerplaats van Carpool Goudreinet keren om richting de snelweg A1 en A30 verder te kunnen rijden. Beide auto’s zijn door een bergingsbedrijf afgevoerd.

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie