Afbeelding
AberMedia

Kootwijkerbroeker (39) lichtgewond bij botsing auto en motor

16 september 2023 om 16:44 Ongeval

KOOTWIJKERBROEK Een 39-jarige motorrijder uit Kootwijkerbroek is zaterdagmiddag lichtgewond geraakt bij een botsing met een auto op de Wesselseweg in Kootwijkerbroek. Ambulancemedewerkers hebben het slachtoffer onderzocht, hij bleek uiteindelijk licht letsel te hebben opgelopen en is door familie opgehaald.

Het ongeval gebeurde rond 14.45 uur net voor de bebouwde kom van Kootwijkerbroek. De motorrijder kwam vanuit de richting Barneveld en kreeg geen voorrang van een personenauto met daarin een gezin met twee kinderen. De auto, die werd bestuurd door een 45-jarige man uit Kootwijkerbroek, kwam vanuit een zijweg - ook Wesselseweg - en de bestuurder zag de motorrijder te laat, waarna een aanrijding volgde. De motor kwam tegen een lantaarnpaal tot stilstand en raakte behoorlijk beschadigd.

,,Het is allemaal met relatief lage snelheid gegaan”, aldus de politie. ,,De automobilist stopte voor de kruising en gaf een bestelwagen vanuit de richting Kootwijkerbroek voorrang. Vervolgens werd de motorrijder over het hoofd gezien.’’

De eveneens flink beschadigde auto werd in de zijweg gezet en is door een bergingsbedrijf opgehaald. De kinderen in de auto kregen voor de schrik van de politie een zogenoemd traumabeertje.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie