Afbeelding
AberMedia

Veel schade bij aanrijding met drie auto’s op A30 bij Barneveld

15 september 2023 om 16:30 Ongeval

BARNEVELD Op de snelweg A30 bij Barneveld, dichtbij de aansluiting met de A1, heeft vrijdagmiddag een kop-staartaanrijding plaatsgevonden waarbij drie voertuigen waren betrokken. 

Het ging kort voor 14.45 uur flink mis toen de bestuurster van een personenauto, die stil stond voor verkeer dat stond te wachten om op de A1 in te voegen, van achteren werd aangereden door een bestelwagen, die werd bestuurd door een man van 27 uit Zaandam. Door de klap botste de auto op de voorgaande auto’s. In die auto’s zaten respectievelijk een vrouw van 60 jaar uit Capelle aan den IJssel en in het andere voertuig een 72-jarige man uit Marken.

Gealarmeerde ambulancemedewerkers hebben de bestuurders en inzittenden van de drie voertuigen onderzocht, maar niemand hoefde voor onderzoek naar het ziekenhuis. Na onderzoek bleek er geen sprake te zijn van alcohol en/of drugsgebruik.

Verkeer op de A30 vanuit de richting Lunteren liep flinke vertraging op. Het verkeer dat binnendoor reed, zorgde voor vertraging op onder meer de Nijkerkerweg richting Voorthuizen. De drie wagens zijn door een bergingsbedrijf afgesleept.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie