Afbeelding
AberMedia

Twee auto’s zwaar beschadigd bij ongeval in Barneveld

29 oktober 2020 om 15:53 Ongeval

BARNEVELD Twee auto’s zijn donderdagmiddag zwaar beschadigd bij een kop-staartaanrijding op de Scherpenzeelseweg in Barneveld. Een derde wagen liep lichte schade op aan de achterzijde. 

Het ongeval gebeurde rond 13.45 uur toen twee personenauto’s stilstonden, omdat het voorste voertuig linksaf een inrit wilde inrijden. De bestuurster van een achteropkomende auto merkte dit te laat op en botste vol op de achterzijde van een aanhangwagen, die achter het tweede voertuig zat. Door de klap brak de kogel van de trekhaak af en schoof de aanhangwagen onder de auto, waarbij het neuswiel van de aanhanger klem onder de wagen kwam te zitten.

ROOK Omdat er veel rook uit het achterste voertuig kwam, belden omstanders de brandweer. Later bleek dat de rook werd veroorzaakt door stoom van de radiator. De brandweer heeft de voertuigen gecontroleerd en kon daarna terug naar de kazerne.

SPIERPIJN Omdat twee van de bestuurders toch klachten kregen, werd ook een ambulance gealarmeerd. Beide bestuurders zijn door  ambulancemedewerkers onderzocht, maar hebben met uitzondering van spierpijn geen letsel opgelopen. 

Een bergingsbedrijf heeft de twee zwaar beschadigde auto’s en de aanhanger afgevoerd.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie
advertentie