Afbeelding
AberMedia

Jonge bestuurder brommobiel gewond bij botsing tegen boom in De Valk

15 september 2023 om 07:25 Ongeval

DE VALK/WEKEROM Bij een eenzijdig ongeval op de Lage Valkseweg in De Valk is vrijdagochtend de bestuurder van een brommobiel gewond geraakt. Het gaat om een 16-jarige jongen uit Wekerom. De 45-kilometerauto, die vanuit de richting Wekerom kwam, raakte van de weg en botste hard tegen een boom.

De hulpdiensten, waaronder ook een traumahelikopter uit Volkel, werden rond 05.30 uur gealarmeerd. Op de plek van het ongeval, vlakbij de brandweerkazerne van korps De Valk, troffen de hulpverleners een brommobiel aan, waarvan een groot deel aan de passagierszijde was weggeslagen.

De bestuurder, die met een been vastzat, is door de brandweer en ambulancemedewerkers uit het wrak gehaald. Na te zijn gestabiliseerd, is het slachtoffer met onbekend letsel naar de spoedeisende hulp van het ziekenhuis in Ede gebracht.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?

Tegenover de politie verklaarde de Wekerommer dat hij slechts vier uur had geslapen en tijdens het rijden was weggedommeld. De gebruikelijke alcoholtest wees uit dat hij niet had gedronken. De traumahelikopter werd geannuleerd.

Het zwaar beschadigde voertuig is door een bergingsbedrijf afgevoerd. De Lage Valkseweg was mede door de hulpverlening in beide richting tot ongeveer 06.30 uur afgesloten voor het verkeer.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie