Afbeelding
AberMedia

Barnevelder ernstig gewond bij aanrijding in Terschuur

Ongeval

TERSCHUUR/BARNEVELD Een 46-jarige fietser uit Barneveld is zondagavond op de Stoutenburgerweg in Terschuur aangereden door een auto en daarbij zwaargewond geraakt. De bestuurster van de auto, een 23-jarige Kootwijkerbroekse, was volgens de politie onder invloed van alcohol. Zij is aangehouden als verdachte.

Medewerkers van twee ambulances en het Mobiel Medisch Team van de traumahelikopter uit Amsterdam zijn geruime tijd bezig geweest om het slachtoffer te stabiliseren. Daarna is de man, onder begeleiding van de trauma-arts, met spoed en volgens de politie in kritieke toestand naar het Universitair Medisch Centrum in Utrecht gebracht. 

De fietser werd rond 19.45 uur ter hoogte van molen Den Olden Florus aangereden. De fiets van het slachtoffer belandde in een sloot, terwijl de auto ruim vijftig meter verder in een stukje grasland tot stilstand kwam. 

De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht van het ongeval. ,,Zo’n onderzoek duurt vaak langere tijd’’, aldus een politiewoordvoerder. De Stoutenburgerweg werd in verband met het ongeval tijdelijk afgesloten.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie