Afbeelding
AberMedia

Voorthuizense (54) ernstig gewond bij aanrijding Voorthuizen

30 augustus 2022 om 09:19 Ongeval

VOORTHUIZEN Bij een aanrijding op de Baron van Nagellstraat, ter hoogte van de Verbindingsweg, in Voorthuizen is dinsdagochtend een 54-jarige Voorthuizense ernstig gewond geraakt. Ze is overgebracht naar het Universitair Medisch Centrum in Utrecht.

Rond 07.50 uur ging het mis toen de vrouw op het fietspad vanuit de richting Voorthuizen drie andere fietsers wilde inhalen. Precies op dat moment wilde ook een scooterrijder, een 43-jarige man uit Harderwijk, de fietsers passeren. De scooterrijder kwam met zijn arm tegen de fietsster aan, die daardoor ongelukkig ten val kwam. De scooterrijder bleef ongedeerd. 

Verkeersdeskundigen van de politie onderzoeken het incident. Er kwamen twee ambulances ter plaatse om het slachtoffer te stabiliseren. Hierna is de ambulance onder begeleiding van de tweede ambulance en een eenheid van de politie naar parkeerplaats Uilengoor op de A1 gegaan, waar een traumateam van de traumahelikopter uit Amsterdam was geland. Het slachtoffer is vervolgens naar het ziekenhuis in Utrecht gebracht. 

De politie laat weten graag in contact te komen met de meiden die werden ingehaald.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie