Afbeelding
AberMedia

Terreinwagen over de kop in Stroe; bestuurder gewond

22 maart 2022 om 08:16 Ongeval

STROE De bestuurder van een Bobcat-terreinwagen is maandagavond gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Stroeërschoolweg in Stroe. Hij sloeg met zijn voertuig over de kop. Het slachtoffer is met onder meer beenletsel naar het ziekenhuis gebracht.

Vermoedelijk is de man tijdens het ongeval uit de half open cabine van de wagen geslagen. De hulpdiensten, waaronder ook de brandweer, werden rond 19.50 uur gealarmeerd. De eerste melding was een omgeslagen landbouwvoertuig en leek zeer ernstig, aldus de politie. Ter plaatse bleek hulp van de brandweer niet noodzakelijk en werd de melding ingetrokken.

Het voertuig kwam vanaf de Stroeërweg en sloeg linksaf de Stroeërschoolweg in. Bij de eerste bocht ging het mis en verloor het slachtoffer de controle over de wagen, die op de zijkant tot stilstand kwam. Omdat de toedracht duidelijk is, stelt de politie geen nader onderzoek in. Het voertuig, dat onder meer in de landbouw wordt gebruikt, is door de eigenaar en enkele anderen weer rechtop gezet en in eigen beheer afgesleept.

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie