Afbeelding
AberMedia

Barneveldse ernstig gewond bij frontale botsing tegen boom

13 juli 2021 om 09:19 Ongeval

BARNEVELD Bij een ongeval op de Wesselseweg in Barneveld is in de nacht van maandag op dinsdag een 29-jarige automobiliste uit Barneveld ernstig gewond geraakt. Rond 00.16 uur werden de hulpdiensten, waaronder ook de traumahelikopter uit Rotterdam, gealarmeerd. Ter plaatse troffen de hulpverleners een auto aan die frontaal tegen een boom was gebotst. 

Het slachtoffer was inmiddels door een voorbijganger uit haar auto gehaald. Na de vrouw te hebben gestabiliseerd, is ze slachtoffer met onder meer hoofd- en beenletsel overgebracht naar het Universitair Medisch Centrum (UMC) in Utrecht. De opgeroepen traumahelikopter werd halverwege de vlucht geannuleerd.

Sporen uit een eerste onderzoek van de politie wijzen uit dat de vrouw vanuit de richting van Kootwijkerbroek is gekomen. De oorzaak van het eenzijdige ongeval is niet bekend. Omdat het een eenzijdig ongeval betreft, stelt de VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) geen onderzoek in. De zwaar beschadigde auto is door een berger opgehaald. Tijdens de afhandeling van het ongeval was de Wesselseweg geheel afgesloten voor het verkeer.


Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie