Afbeelding
AberMedia

Huisartsenauto rijdt tegen slagboom: chauffeur ernstig gewond

9 september 2020 om 06:40 Ongeval

VOORTHUIZEN Bij een bizar ongeval bij recreatiecentrum De Boshoek aan de Brugveenseweg in Voorthuizen is dinsdagavond de chauffeur van een huisartsenauto klem komen te zitten tussen het portier van de auto en de installatie van een slagboom. Het slachtoffer liep hierbij ernstig beenletsel op.

Rond 23.05 uur werden de hulpdiensten, waaronder ook de brandweer van Voorthuizen en Barneveld en een traumahelikopter, gealarmeerd. Ter plaatse troffen de hulpdiensten de huisartsenauto aan die tegen de installatie van een slagboom aan was gereden terwijl de chauffeur naast de auto had gestaan. Vermoedelijk is de man uitgestapt om de slagboom te bedienen terwijl de auto, een automaat, op dat moment niet in de parkeerstand stond. De auto is toen naar voren gereden waarbij het portier van de auto tegen de installatie van de slagboom kwam en dicht werd gedrukt met het slachtoffer er nog tussen.

De brandweer heeft de chauffeur moeten bevrijden uit zijn benarde positie. Ook werd een trauma-arts ingevlogen om de ambulance-medewerkers te assisteren. Het slachtoffer was met een huisarts een ronde aan het rijden. De huisarts was op het moment van het ongeval bij een patiënt.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie