Afbeelding
Aber Media

BMW door brand verwoest op carpoolplaats

7 september 2020 om 06:13 Ongeval

HARSELAAR Op de carpoolplaats aan de Zeumerseweg is zondagavond een geparkeerde BMW geheel door brand verwoest. De politie is een onderzoek gestart naar brandstichting.

De brandweer van Voorthuizen kreeg rond 22.40 uur een melding van een autobrand aan de Mercuriusweg op bedrijventerrein Harselaar. Ter plaatse sloegen de vlammen al aan alle kanten uit het voertuig en was de auto niet meer te redden.

GECRASHTE AUTO De BMW stond sinds woensdagavond op de carpoolplaats nadat de bestuurder die avond op de A1 ter hoogte van Stroe was gecrasht en er vandoor was gegaan om vervolgens de auto in een weiland tegenover de carpoolplaats vast te rijden.

De politie startte een grote zoekactie nadat de 45-jarige bestuurder zonder vaste woon- of verblijfplaats was gevlucht waarbij ook een politiehelikopter werd ingezet. De man werd later in een sloot aangetroffen en aangehouden. In de auto zouden toen ook een 36-jarige man uit Voorthuizen en een 17-jarige jongen uit Baarn hebben gezeten. De politie start een onderzoek naar de brand waarbij ook gekeken gaat worden of er een verband is met het incident van woensdagavond.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Bart Belterman
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie