Manon van Ginkel van Eigenstijl Wonen.
Manon van Ginkel van Eigenstijl Wonen. Eigenstijl Wonen

Knisperende kaarsen en het geheim van fijn draadstaal

29 november 2019 om 20:01 Nieuws

BARNEVELD Buiten dalen de temperaturen en wordt het vroeg donker. Binnen is het in de decembermaand warm, comfortabel en knus. Ben je op zoek naar nóg meer sfeer in de donkere dagen? Laat je inspireren door Manon van Ginkel van Eigenstijl Wonen in Barneveld.

Het geheim van fijn draadstaal
Steeds meer Barnevelders ontdekken het geheim van lampen met een kap van fijn draadstaal. De fijnmazige structuur van de buitenkant is donker en doorschijnend tegelijk. Zodra je de schakelaar omzet, schijnen de lichtstralen op het goudkleurige binnenwerk. Warm licht met een gouden gloed.

Knisperende kaarsen
Kaarsen die een heerlijke geur verspreiden en knisperen als houtvuur. Met de kaarsen van Woodwick haal je heel veel sfeer in huis. De sfeermakers zijn verkrijgbaar in allerlei geuren en uitvoeringen.

Een sfeervolle leeslamp
Een goed boek hoort er helemaal bij in de donkere decembermaand. Maar vaak ontbreekt het aan voldoende licht om lekker te kunnen lezen. Gelukkig is er een alternatief voor de vaak felle en ongezellige leeslampen. Wie prettig wil lezen zonder de warme sfeer in huis te bederven, kiest voor een handige vloerlamp, die sfeerlicht en leeslamp combineert. Twee lampen, onafhankelijk van elkaar te bedienen. Het licht van de leeslamp schijnt alleen op het boek. Een handige lichtbundel in een kamer vol sfeerlicht.

Een kleurrijke decembermaand
December is bij uitstek dé maand om je interieur feestelijk te stylen. Al eens over spannende kleurencombinaties nagedacht? Die zijn helemaal van nu. Combineer een donkere bank bijvoorbeeld eens met groene of okergele kussens. Feestelijk én sfeervol!

Even dimmen
Wil je zelf de hoeveelheid licht in huis bepalen? Op ieder moment van de dag? Met handige dimmers voor led-lampen speel je met licht en sfeer. Bij led-verlichting denken mensen soms nog aan het 'koude' licht van jaren geleden, maar dat is al lang verleden tijd. Led-verlichting is tegenwoordig mooi, warm en dimbaar.

Waxinelicht zonder vuur
Sfeerlicht op tafel? Je hebt tegenwoordig geen aansteker meer nodig om de 'kaarsen' te laten branden. Waxinelichtjes met een lampje erin zijn een garantie voor veel licht en sfeer. Het leuke is dat je verrassende combinaties kunt maken, bijvoorbeeld met potten, kruiken en windlichten. Lekker creatief, lekker sfeervol!

Nog meer inspiratie opdoen voor de feestdagen? Welkom bij Eigenstijl Wonen.

Aangeboden door Eigenstijl Wonen in Barneveld 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie