Jan-Egbert Bos: „Voor wie in 2020 hier in het huwelijk treedt, is de trouwceremonie gratis. Of bruidegom en bruid krijgen een bruidstaart cadeau.
Jan-Egbert Bos: „Voor wie in 2020 hier in het huwelijk treedt, is de trouwceremonie gratis. Of bruidegom en bruid krijgen een bruidstaart cadeau." Eigen foto

Unieke trouwacties bij De Hof in Renswoude

2 oktober 2019 om 20:00 Nieuws

RENSWOUDE De Hof heeft volgend jaar weer unieke trouwacties, zoals gratis een Porsche als trouwauto, of gratis een trouwceremonie of een bruidstaart. Dat is echter niet het enige wat De Hof aantrekkelijk maakt voor de huwelijksplechtigheid en alles wat daar bij hoort. „Niet alleen zijn wij een aangewezen trouwlocatie, alle faciliteiten om er een bijzondere en onvergetelijke dag van te maken zijn hier aanwezig", zegt Jan-Egbert Bos. „Dit is echt een unieke trouwlocatie met een regionale functie."

Al drie generaties leidt de familie Bos trouwerijen in goede banen. „In al die jaren hebben al heel wat bruidsparen hier een dag gehad om nooit te vergeten. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies wat er nodig is om alles op rolletjes te laten lopen."

Daarnaast biedt De Hof volgend jaar en het jaar daarop aantrekkelijke trouwacties. „Voor wie in 2020 hier in het huwelijk treedt, is de trouwceremonie gratis. Of bruidegom en bruid krijgen van ons een bruidstaart cadeau. Bovendien, als je op een doordeweekse dag trouwt krijg je 10 procent korting op de receptie of de feestavond."

FOOD TRUCK Sinds kort is het ook mogelijk de huwelijksceremonie, de receptie en de bruiloft te laten plaatsvinden in restaurant Vendel in Veenendaal. „Vanzelfsprekend geldt ook voor die locatie dat wij alle zorgen uit handen nemen. Voorop staat dat wij alles doen om het bruispaar, de familie en de gasten een feestelijke dag te bezorgen waarbij niemand zich ergens zorgen over hoeft te maken. Alles wordt perfect verzorgd."

Voortdurend zijn Bos en zijn team bezig om nieuwe elementen aan hun dienstverlening toe te voegen. Zo kunnen zij ook alle catering op locatie verzorgen, en nemen zij alle zorg van het bruidspaar uit handen. Bos: „We hebben zelfs een speciale 'food truck' die we kunnen inzetten. En onze eigen ceremoniemeester zorgt ervoor dat het bruidspaar en de gasten zich nergens zorgen over hoeven te maken."

De Hof in Renswoude en Restaurant Vendel in Veenendaal werken samen met een aantal partners. Denk daarbij aan de verzorging van de muziek, de fotograaf, de aankleding van de locaties, het boeket voor de bruid en de corsages voor de gasten. „Met ons vakkundige en enthousiaste team, de nauwe samenwerking met externe partijen en niet te vergeten de stijlvolle locaties staan wij garant voor een onvergetelijke huwelijksdag", besluit Bos.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie