Johan van Luttikhuizen: ,,Ik kan niet wachten tot we openen.''
Johan van Luttikhuizen: ,,Ik kan niet wachten tot we openen.'' Luctra Goudsmederij

Luctra heropent: 'Prijzen van 25 tot 1.000 euro te winnen'

23 april 2019 om 19:47 Nieuws

KOOTWIJKERBROEK ,,We presenteren bij de opening een nieuwe sieradencollectie, die vooral uit gouden ringen en armbanden bestaat. Dat kunnen we doen doordat onze goudsmeden tijdens de twee weken durende verbouwing constant hebben doorgewerkt in een pop-up atelier in Kootwijkerbroek'', vertelt Johan van Luttikhuizen die samen met zijn vrouw Alice eigenaar is van de volledig vernieuwde goudsmederij Luctra aan de Wesselseweg in Kootwijkerbroek.

Henk van IJken

De winkel en het eraan grenzende atelier gaan vanavond open voor familie en vrienden. Daarna zijn er acties voor klanten, zoals op vrijdag. Dan zijn er binnen de bebouwde kom van Kootwijkerbroek vijfentwintig goudkleurige eieren te vinden. Ze zijn genummerd en kunnen op dezelfde dag om 19.00 uur worden ingeleverd in de vernieuwde winkel. Daar krijgen de gelukkigen een envelop met een prijs, variërend van 25 tot 1.000 euro.

Het atelier van Luctra is zo goed als onherkenbaar, met een plafond, wanden, machines en werkbanken die volledig zijn vernieuwd. ,,Het atelier is klaar voor de toekomst, bijvoorbeeld ook met lampen die je kunt dimmen'', vertelt een enthousiaste Van Luttikhuizen. De winkel heeft een nieuw verlichtingsplan met spots. Bovendien is er door een andere inrichting meer privacy voor klanten.

Volgens Van Luttikhuizen is er in de afgelopen veertien dagen duurzaam gewerkt. ,,Tafels zijn bijvoorbeeld hergebruikt door er een nieuw tafelblad op te monteren en dat geldt ook voor deuren en andere meubels. Ik kan niet wachten tot we openen.''

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie