Marcel Bakker schudt SSS-voorzitter Gepko Hahn (rechts) de hand.
Marcel Bakker schudt SSS-voorzitter Gepko Hahn (rechts) de hand. SSS

Marcel Bakker nieuwe clubcoach bij Barneveldse volleybalvereniging SSS

22 september 2022 om 12:24 Volleybal

BARNEVELD Marcel Bakker is de nieuwe clubcoach van volleybalvereniging SSS. De 54-jarige Renswoudenaar ondersteunt de Barneveldse volleybalvereniging in het versterken van de jeugdopleiding en het aantrekkelijker maken van de sport in de regio. 

,,Meer jeugd aan het bewegen krijgen is het grote doel’’, aldus Bakker. SSS wil een professionaliseringsslag maken en volleybal aantrekkelijker maken voor de jeugd. Om dit te bereiken, heeft SSS de handen ineengeslagen met de Nevobo en Be Active & Creative (gemeente Barneveld). 

Dankzij de ondersteuning van deze twee organisaties kan de club een betaalde kracht, een professionele clubcoach, taken laten uitvoeren om deze ambities te realiseren. Marcel Bakker is sinds 1 september aan de slag bij SSS als clubcoach. De oud-speler en trainer van (onder andere) SSS en Renswouw heeft als opdracht om de kwaliteit van het aanbod voor jeugd te verhogen en om het sportplezier te vergroten. ,,Ik kijk er naar uit de rol als clubcoach te gaan invullen bij deze van energie bruisende vereniging. Jeugd aan het bewegen krijgen en meer plezier laten beleven aan bewegen in het algemeen - en volleybal in het bijzonder - is het grote doel waar ik graag mijn bijdrage aan lever.’’

VOORZITTER BLIJ SSS-voorzitter Gepko Hahn is ‘ontzettend blij’ met de komst van Bakker. ,,Onze vereniging heeft veel vrijwilligers die van onschatbare waarde zijn. Met een clubcoach hebben we met SSS een professionele kracht om onze ambities voor de jeugd te realiseren. Marcel is de gedroomde clubcoach die onze jeugdtrainers kan ondersteunen en als een spin tussen de vrijwilligers kan fungeren: hij kent de club, heeft veel ervaring als volleybaltrainer en heeft de kwaliteiten om kennis te bundelen en te delen binnen de club.’’ Marcel Bakker zal zich in eerste instantie op de jeugdopleiding van SSS focussen. De volgende stap is omliggende verenigingen in de regio ondersteunen.

advertentie
advertentie
advertentie