SDVB kansloos tegen Swift, maar Bart Schreuder heeft eindelijk weer wat te kiezen

Voetbal
17 sep 2022, 23:59
Teamfoto SDV Barneveld seizoen 2022-2023
BARNEVELD

SDV Barneveld heeft de goede lijn van vorige week niet door weten te trekken. In Amsterdam was Swift duidelijk de betere en won terecht met 3-0. ,,Zij hebben volledig verdiend gewonnen’’, draaide Bart Schreuder niet om de hete brij heen. ,,Als we bij rust met 2-0 achter hadden gestaan, dan hadden we niets mogen zeggen.”

Het stond halverwege echter nog 0-0, dus waren er nog steeds kansen voor de Barnevelders. In de 55e minuut moest doelman Ruben van de Streek alsnog buigen en even later werd het ook nog 2-0. Daarna was er slechts één moment waarop de wedstrijd had kunnen kantelen. Een kwartier voor tijd kreeg Cem ter Burg een vrije schietkans, maar zag de doelma..