SDVB kansloos tegen Swift, maar Bart Schreuder heeft eindelijk weer wat te kiezen

17 sep, 23:59 Voetbal
Melvin Taribuka
Teamfoto SDV Barneveld seizoen 2022-2023
Teamfoto SDV Barneveld seizoen 2022-2023

BARNEVELD SDV Barneveld heeft de goede lijn van vorige week niet door weten te trekken. In Amsterdam was Swift duidelijk de betere en won terecht met 3-0. ,,Zij hebben volledig verdiend gewonnen’’, draaide Bart Schreuder niet om de hete brij heen. ,,Als we bij rust met 2-0 achter hadden gestaan, dan hadden we niets mogen zeggen.”

Het stond halverwege echter nog 0-0, dus waren er nog steeds kansen voor de Barnevelders. In de 55e minuut moest doelman Ruben van de Streek alsnog buigen en even later werd het ook nog 2-0. Daarna was er slechts één moment waarop de wedstrijd had kunnen kantelen. Een kwartier voor tijd kreeg Cem ter Burg een vrije schietkans, maar zag de doelman van Swift redden. In de rebound lukte het Rob Kn..

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.