Ook al won Woudenberg met 4-0 van Weesp, Jeroen Peters was nog niet helemaal tevreden. Guido de Boer

Woudenberg makkelijk langs Weesp

10 september 2022 om 20:56 Voetbal

WOUDENBERG Met een eenvoudige 4-0 overwinning op Weesp stapte Woudenberg van het veld. Toch was het een paar keer schrikken voor de tweedeklasser. Al in de eerste minuut ging Alec Stalman in de fout met een te korte terugspeelbal.
Daar profiteerden de bezoekers uiteindelijk niet van. De paal voorkwam ook nog een keer een treffer van de bezoekers. ,,Die kansen kregen ze niet doordat zij het zo goed deden’’, oordeelde Jeroen Peters. ,,Maar door slordigheden van ons. Daar heb ik de ploeg in de rust ook op gewezen.”
Joost de Vries zette Woudenberg al vroeg in de wedstrijd op voorsprong. Na rust tilden Tim Bannink (2x) en Tom de Greef de stand naar 4-0. Hierdoor heeft de tweedeklasser volgende week zaterdag aan een gelijkspel tegen SO Soest genoeg om door te gaan in het bekertoernooi.