VVB-trainer Jason Nahumury.
VVB-trainer Jason Nahumury. .

VV Barneveld sluit af met remise tegen Vierhouten

4 juni 2022 om 22:32 Voetbal

BARNEVELD VV Barneveld heeft de competitie toch nog op een enigszins waardige manier kunnen afsluiten. Tegen de andere zwakke broeder van de vierde klasse C, Vierhouten, werd het 1-1, door een doelpunt van ‘good old’ Frank van der Goot. Trainer Jason Nahumury: ,,De motivatie was er en ondanks dat de stand niet ging veranderen, wilden wij dit seizoen afsluiten met winst.” In de eerste helft had VVB controle. ,,Je geeft letterlijk niets weg terwijl je zelf drie 100 procent-kansen creëert,” aldus Nahumury (archieffoto). Toch was de ruststand 0-0. In de tweede helft werden de Barnevelders te gretig waardoor ze slordiger werden. Toch was het Frank van der Goot die een corner van Tristan Nahumury bij de tweede paal inkopte. Dat bleek niet de beslissing; een penalty voor Vierhouten werd ingeschoten door hun keeper. Het bleef bij 1-1, mede omdat Nahumury een penalty miste. ,,Ik blijf trots op deze groep en we gaan met volle moed naar volgend seizoen kijken.”