Thom van Doesburg (archief) scoorde drie keer in het duel met Vierhouten.
Thom van Doesburg (archief) scoorde drie keer in het duel met Vierhouten. Bram van den Heuvel

Veluwse Boys door goede tweede helft langs Vierhouten

9 oktober 2021 om 17:22 Voetbal

GARDEREN Veluwse Boys moest het zaterdag van een sterke tweede helft hebben om de uitwedstrijd bij Vierhouten in winst om te zetten; 1-3.

Het team van trainer Hans Nijhuis had dan ook wat recht te zetten. ,,Tjonge, wat speelden we slecht in die eerste helft, de inzet was er niet, we waren slap in de duels en verloren alle ‘tweede ballen’, we speelden echt onherkenbaar”, zo oordeelde de coach. Het was dan ook niet verwonderlijk dat de thuisploeg op 1-0 kwam. Ondanks het slechte spel van de Garderenen bracht Thom van Doesburg zijn ploeg weer op gelijke hoogte, uit een corner. Na de pauze een geheel ander wedstrijdbeeld. ,,We leken wel herboren”, aldus Nijhuis. ,,We stapelden kans op kans en scoorden ook, weer via Van Doesburg die ze allebei maakte. En we gaven verder letterlijk helemaal niks weg. Ja, dat zegt alles over onze goede tweede helft. Zaak is om het goede spel langer vol te houden. Maar goed, uiteindelijk ben ik trots op de jongens.”