(Archieffoto VV Stroe- Terschuurse Boys)
(Archieffoto VV Stroe- Terschuurse Boys) Bram van den Heuvel

Zwakke eerste helft kost Stroe punten tegen SKV

16 april 2022 om 19:08 Voetbal

STROE In de strijd tegen degradatie heeft VV Stroe drie kostbare punten verloren. In Wageningen was middenmoter SKV met 3-1 te sterk voor de ploeg van trainer Bert van den Brink. Stroe blijft voorlaatste maar ziet hekkensluiter Advendo’57 wel tot vijf punten naderen.

Op Sportpark De Zoom kreeg Stroe in de eerste helft via Dylan Morren twee grote kansen op een treffer, maar de doelman van de thuisploeg wist met hulp van de lat eenmaal redding te brengen. Het betere en energiekere SKV ging met een 2-0 voorsprong rusten dankzij doelpunten na tien minuten en vlak voor rust. De tweede goal was een ongelukkig moment van doelman Pelle van Asselt die verder wel uitstekend keepte. Met drie verse krachten en meer beleving kwam Stroe nu rust beter voor de dag en halverwege de tweede helft scoorde Tim van Essen na een scrimmage de aansluitingstreffer. Uiteindelijk besliste SKV de wedstrijd tien minuten voor tijd na een ongelukkige terugspeelbal van invaller Gert van Rootselaar: 3-1.

Trainer Bert van den Brink: “In de eerste helft heb ik een onherkenbaar Stroe gezien, met te weinig agressie en beleving. In de rust ben ik ook flink uit mijn slof geschoten en hebben we drie keer gewisseld. Het is ook onacceptabel dat een deel van de selectie vrijdag tot diep in de nacht in de kroeg zit. Gelukkig was de tweede helft wat beter, maar SKV heeft terecht gewonnen. Lichtpuntje was de invalbeurt van jeugdspeler Rutger van den Bosch die zijn visitekaartje heeft afgegeven.”

Deze week werd bekend dat invaller Luiz Fidom volgend seizoen niet meer bij Stroe maar bij Zwart-Wit’63 speelt. Zaterdag speelt Stroe thuis tegen Zeewolde.

advertentie
advertentie
advertentie