Afbeelding
Theo Beumer

Harskamp schenkt ‘ridder mister Harskamp’ Dirk van Wikselaar een overwinning

26 maart 2022 om 19:48 Voetbal

HARSKAMP Dirk van Wikselaar, vrijdagavond onderscheiden met een Koninklijke onderscheiding, kreeg van de Harskamp selectie een verlaat cadeau. De hoofdmacht (archieffoto) bezorgde Van Wikselaar een even verdiende als eenvoudige 4-1 zege op Vierhouten’82.

Eip Janssen

,,De thuisoverwinning kan de boeken in als verdiend en nuttig. De eerste paar minuten was het even schrikken. Vanuit het niets wist Vierhouten met een afstandsschot doelman Guido de Geit te verrassen”, opende Harskamp trainer Collin Oosterholt. De schrik duurde welgeteld 60 seconden. Anouar Haouat stelde orde op zaken met de 1-1 gelijke stand. ,,De 2-1 binnen twintig minuten werd gescoord door Donovan Rijlaarsdam. Met een aanval over meerdere schijven werd het niet veel later zelfs 3-1 door Michel Hol“, had Oosterholt genoteerd. Vele Harskampse kansen gingen er net niet in. ,,Het vizier stond niet op scherp.” Alleen Tom Hol wist nog te scoren en bepaalde de ruststand op 4-1 in Harskamps voordeel.

In de tweede helft was de Harskamp selectie kennelijk al met het hoofd bij de jaarlijkse feestavond in het clubhuis. Ondanks eenrichtingsverkeer werd er niet meer gescoord. ,,Smet op de winst was de rode kaart die Tom Hol (2x geel) nog opliep. Ook een speler van Vierhouten werd weggestuurd wegens natrappen. Zelfs een strafschop was aan ons niet meer besteedt”, sluit Oosterholt af.

Harskamp neemt in de sterke vierde klasse C nu de vierde plaats in met zes punten achterstand op de koplopers SEH en EFC ’58. Zaterdag voert de reis naar het sterke Heerde.