(Archieffoto VV Stroe- Veenendaal)
(Archieffoto VV Stroe- Veenendaal) Bram van den Heuvel

VV Stroe kan tij in Veenendaal niet keren

26 maart 2022 om 19:53 Voetbal

STROE VV Stroe heeft de uitwedstrijd tegen Veenendaal kansloos met 4-0 verloren. Door de vijfde opeenvolgende nederlaag blijft Stroe voorlaatste en wacht zaterdag het cruciale duel tegen hekkensluiter Advendo’57 in de strijd om directe degradatie te voorkomen.

Op Sportpark De Groene Velden begon Stroe zeker niet onaardig tegen de makkelijker voetballende thuisploeg en had het via een gevaarlijke actie van Roy Groenevelt aan de linkerkant ook een kans om een einde aan de doelpuntendroogte te maken die inmiddels al 400 minuten duurt. De thuisclub kwam echter tien minuten voor rust op voorsprong toen de arbiter een vlagsignaal van de assistent-grensrechter negeerde. Niet veel later stond Veenendaal na een beoordelingsfout van de jeugdige doelman Pelle van Asselt al op 2-0 en was de wedstrijd beslist. Tot overmaat van ramp moest Stroe in de rust noodgedwongen sterkhouder Ariën Arends met een hoofdblessure wisselen. In de tweede helft kwam de overwinning van Veenendaal niet meer in gevaar en gaf de 4-0 eindstand de verhoudingen goed weer.

Trainer Bert van den Brink: ”Wij hebben kansloos met 4-0 verloren, het is duidelijk dat we in een slechte fase zitten en aanvallend stootkracht missen. We hadden de afgelopen week goed getraind en het plan was om de eerste deel van het duel goed door te komen. Veenendaal zit ook niet in de sterkste fase waardoor er dan in de loop van de wedstrijd kansen zouden komen. Helaas komen we door een buitenspelgoal en een persoonlijke fout op 2-0 achterstand en daarna hadden wij niet meer de kwaliteit om het om te draaien.”

advertentie
advertentie