Thom Rijnders
Thom Rijnders Theo Beumer

Nederlaag bij OVC’85 zit Dennis van den Berg niet lekker

6 november 2021 om 19:52 Voetbal

LUNTEREN OVC’85 is op papier een van de ploegen waarvan Lunteren de punten moet pakken. Op sportpark De Bilderberg werd van de concurrent met 3-2 verloren. ,,Een pijnlijke nederlaag, die mij niet lekker zit’’, bekende Dennis van den Berg.

Dat gevoel kwam vooral door de 3-2 kort voor het einde. ,,Wij waren een halve minuut daarvoor op 2-2 gekomen. En dat derde Oosterbeekse doelpunt ontstond omdat onze grensrechter vergat te vlaggen. Dan gebeurt dan ook altijd in een fase waarin ook alles tegenzit.’’

Ook over de eerste drie kwartier was de vertrekkende trainer niet blij. ,,Het oogde allemaal wat tam. De 1-0 waar zowel Martijn Goor als doelman Mees Stöfsel (Nicky Groeneveld is geblesseerd) bij betrokken waren, was ongelukkig. Na een goede aanval van OVC werd het 2-0. Dan ga je niet lekker de kleedkamer in.’’ Guus Arndts scoorde twee keer namens de thuisploeg.

,,Met Max Veenendaal en Julian van den Berg werden twee nieuwe spelers gebracht. Wij gingen wat opportunistischer spelen. Hoewel zij zo nog beter op de counter konden spelen, wisten wij de druk er aardig op te houden. De inmiddels ook ingevallen Jop Stöfsel maakte de aan sluitingstreffer. En na een overtreding op Thom Rijnders kregen wij een strafschop. Ivar Boekholt verzilverde deze.’’

,,Dan is het heel zuur, dat een halve minuut later de 3-2 valt. In extra tijd was Yarno Kuiper nog dicht bij de 3-3. Omdat deze niet viel, een teleurstellend resultaat. Positief is dat we de tweede helft met een heel jonge ploeg ons terug hebben geknokt tot 2-2. Die positiviteit moeten we meenemen naar komende zaterdag tegen Unicum. Op ons gras gaan we proberen hen het leven zo zuur mogelijk te malen. Misschien dat we dan wel een puntje kunnen afsnoepen’’, besluit Dennis van den Berg.

Lunteren staat op de dertiende plaats met een punt uit zes duels. AVW’66 sluit met nul punten uit zeven ontmoetingen de rij.