(archieffoto Stroe)
(archieffoto Stroe) Gerwin van Luttikhuizen

Matig Stroe in slotfase onderuit tegen ONA’53

9 oktober 2021 om 18:32 Voetbal

STROE- Stroe heeft de goede competitiestart geen passend vervolg gegeven. Op Sportpark De Bosrand was ONA’53 met 2-4 te sterk voor de ploeg van trainer Bert van den Brink.

Stroe begon nog wel sterk aan het duel en Dylan Morren had al in de eerste minuut een grote kans op de openingstreffer. Na de eerste minuten nam ONA’53 langzaam het initiatief over en was het Wageningse doelpunt niet onverwacht. Nog voor rust scoorde Roy Kruse op aangeven van Ariën Arends de gelijkmaker. Direct in de tweede helft kwam ONA’53 weer op voorsprong waarna invaller Ivar van den Brink twintig minuten voor tijd Stroe weer op gelijke hoogte bracht. In het laatste kwartier profiteerde ONA’53 met twee doelpunten optimaal van persoonlijke fouten van Stroe: 2-4. Trainer Van den Brink: ,,Wij hebben terecht verloren, ONA’53 was voetballend beter dan wij en had het middenveld in handen. Vorige week hebben wij als team erg goed gespeeld, vandaag was het helaas collectief ondermaats en zakten wij door de ondergrens”. Zaterdag speelt Stroe uit tegen Terschuurse Boys.