Afbeelding
Theo Beumer

Hardwerkend SV Harskamp kan het niet bolwerken

12 oktober 2019 om 19:26 Voetbal

HARSKAMP SV Harskamp liep bij EFC '58 in Ermelo tegen een 0-4 nederlaag aan.

Eip Janssen

,,Echt weggespeeld zijn we zeker niet. Maar zonder de sterkhouders Aldo van Norel (geblesseerd) en Vincent van der Loo (geschorst) kwamen we te kort", opende SV Harskamp aanvoerder Lars van Wikselaar.

De plaatselijke trots, zonder de wegens een eerder geboekte vakantie afwezige trainer Connie van den Dikkenberg werd nu gecoacht door Dick Mulder.

,,Zijn opdracht was even simpel als doelmatig. Met ons materiaal is de opdracht tegenhouden. En counteren waar kan. Dat laatste kwam er niet helemaal uit. Dat is wel de verdienste van de thuisclub", analyseerde de aanvoerder.

Hij zag zijn ploeg na ongeveer een half uur op een 1-0 achterstand komen.

,,Weinig aan de hand verder en ook in de tweede helft onze tactiek gecontinueerd. Twintig minuten voor tijd het breekpunt toen EFC op 2-0 kon komen. We werden achterin uitgespeeld en op de droge knal was ook doelman Guido de Geit volstrekt kansloos", had Van Wikselaar laten noteren.

De krachten namen bij SV Harskamp wat af mede omdat de ploeg de zaak achterin moest openen.

,,Je kunt wel op tegenhouden blijven spelen maar daarmee creëren we ook geen kansen. Uiteindelijk scoren zij nog twee keer en wordt het een 4-0 nederlaag."

De aanvoerder was positief over zijn team.

,,De trainerswisseling is verwerkt. Er is besloten daarover geen commentaar meer te geven. Ik hoop dat Aldo (Van Norel, red.) zaterdag weer aansluit. Vincent van der Loo is er sowieso weer bij. We gaan het koploper Fortissimo zo lastig mogelijk maken. Niet door een bus te parkeren maar net als vandaag tegen EFC '58 keihard voor en met elkaar te werken", besluit Lars van Wikselaar.

SV Harskamp neemt in de vierde klasse C de laatste plaats zonder punten. Twee minder dan het voorlaatste geklasseerde Ede/Victoria.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie