De finalisten van het Harremaat Cooster Open 2019.
De finalisten van het Harremaat Cooster Open 2019. Isa Hoogebeen

Dubbeltitel bij Harremaat voor Brouwer en Hoogebeen

3 september 2019 om 16:26 Tennis

VOORTHUIZEN André Brouwer en Ramon Hoogebeen zijn zondag de winnaars geworden in het HD5 van het Harremaat Cooster Open toernooi op tennisvereniging De Harremaat in Voorthuizen. Zij wonnen afgelopen week eerst hun poulewedstrijden waarna er een afvalschema volgde. Ook daarin bleken zij de sterksten. In de finale wonnen zij met 6-4 6-2 van John van Beekhuizen en Reinald Grift.
GEMENGD DUBBEL In het gemengd dubbel 4 won Ramon Hoogebeen ook de titel. Samen met Miranda van Ede won hij alle poulewedstrijden en mochten zij zich de kampioenen noemen.
In de categorie DD6 was er sprake van een mooie strijd tussen de gevestigde orde, Jeanette Lups en Betsy Baas, en de aanstormende jeugdtalenten Tara Fleischeuer en Luna Hoogebeen. Na een spannende driesetter trokken de jeugdtalenten aan het langste eind.
KLAPSTUK De spannendste wedstrijden werden in het DD7 35+ gespeeld. Met als klapstuk een drie uur durende finalewedstrijd. Sandra Fleischeuer en Deborah van Westing wonnen deze zenuwslopende partij uiteindelijk met winst in de tie-break in de derde set.
In het GD8 wonnen de runners-up van vorig jaar. Kim en Marjon van Domselaar draaiden de rollen om door dit jaar de eerste prijs te pakken. Jennie van de Vlist en Bertus Kerkdijk moesten genoegen nemen met de tweede plaats.
Henneke Rang en Peter Sloof wonnen het GD7 35+ door al hun poulepartijen te winnen. Janet Walet en Gerhard Torsius veroverden de tweede plek.
De wedstrijdleiding, bestaande uit Lianne Hoogebeen, Ramon Hoogebeen en Miranda van Ede kon, na een mooie tennisweek, op het complex van De Harremaat in Voorthuizen, terugkijken op een geslaagd en gezellig tennistoernooi.