Rudi Vaarkamp werd in Nijkerk zesde in de klasse jongens 9/meisjes 10.
Rudi Vaarkamp werd in Nijkerk zesde in de klasse jongens 9/meisjes 10. Remco Huverman

Familie Hagen op dreef voor Flying Bikes

10 september 2019 om 15:40 Overig

KOOTWIJKERBROEK De familie Hagen is zaterdag goed voor de dag gekomen voor de Flying Bikes tijdens de vijfde regiocompetitiewedstrijd fietscross in Nijkerk. Vader Eddy fietste voor de eerste keer in de categorie cruisers en werd meteen 3e in de A-finale. Zijn zoon Noud wist in de categorie jongens 6/meisjes 7 jaar alle manches te winnen en schreef de A-finale op zijn naam. Zus Milou fietste ook zeer verdienstelijk door de A-finale te winnen in de categorie jongens 7/meisjes 8 jaar.
In totaal kwamen er 24 crossers van de Kootwijkerbroekse club Flying Bikers aan de start in Nijkerk. In de categorie jongens 7/meisjes 8 jaar kwamen nog vier Flying bikers aan de start. Job van Miltenburg, hij won alle manches en werd 3e in de A-finale, Jack Vaarkamp werd daar 4e. Maxime Bouw nam de 2e plaats in de B-finale mee naar huis en Luca van Westerneng werd 4e in de C-finale.
Milan van Ravenhorst was de enige Flying Biker in de klasse jongens 8/meisjes 9, hij werd 8e in de A-finale.
In de klasse jongen 9/meisjes 10 kwamen maar liefst vijf Flying Bikers aan de start. In de A-finale wisten David Lagerweij en Rudi Vaarkamp respectievelijk de 3e en 6e plaats mee te nemen. Mees van Dijk en Thijs Bos werden 4e en 8e in de B-finale en Demy van Westerneng werd 1e in de D-finale.

RIJTJE COMPLEET Sam Hagen maakt het rijtje van de familie Hagen compleet, hij nam een mooie 6e plaats in de A-finale mee naar huis (J10-M12). In diezelfde klasse werd Thomas van Luttikhuizen 4e in de B-finale. Stan van Diermen fietst een klasse ouder en werd daar 3e in de B-finale.
Esmee van den Brink en Yannick Jansen werden respectievelijk 6e in de B-finale en 3e in de C-finale (J12-M13).

Milan Ouwendorp fietste samen met twee meiden van de Flying Bikes, Sanne Houtveen en Julia van den Brink, in de klasse jongens 13/meisjes 14 jaar. Milan was net even te sterk voor de twee dames, hij werd 6e in de A-finale. Sanne werd 1e in de B-finale en Julia werd daar 4e.
Wesley Houtveen was zaterdag echt snel. Hij won 3 manches en schreef ook de A-finale op zijn naam (J14-M15). In deze klasse werd Kim van Essen keurig 2e in de B-finale.
Evita Brussen (J16+/M17+) had niet haar sterkste weekend, maar werd toch mooi 4e in de B-finale.
 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie