Afbeelding
Erik Terpstra

Eenvoudige overwinning Revival

1 oktober 2022 om 20:35 Korfbal

TERSCHUUR- Met een duidelijke 20-7 overwinning op hekkensluiter SEV heeft Revival zich enigszins gerevancheerd voor de pijnlijke nederlaag van een week eerder tegen DWS. Door de derde overwinning in vier duels blijven de korfballers uit Terschuur knap derde en daarmee in de race voor promotie.

Bij Revival zal Laura Ringeling vanwege een enkelblessure voorlopig ontbreken en waren tegen SEV uit Zelhem ook Rozemarijn en Janno Kamphorst afwezig. Tegen de oude club van trainer Henk Schimmel had Revival op Sportpark Overbeek geen enkel probleem en was de einduitslag slechts een magere afspiegeling van de krachtverhoudingen. Halverwege stond Revival al op een 10-3 voorsprong. Trainer Henk Schimmel: ,,Wij waren duidelijk de bovenliggende partij en hadden nog met een veel groter verschil kunnen winnen wanneer we met name in de tweede helft wat slimmer en scherper waren geweest.”

Zaterdag speelt Revival in Vianen tegen het als zevende en voorlaatste geklasseerde VIKO.

Doelpuntenmakers Revival: Ilse van ’t Bosch 5, Bas Ringeling 3, Eltjo Lozeman 3, Yuki Spanjer 2, Jorik Berkhof 2, Hidde Schimmel 2, Bertine van de Mheen 2 en Amber Davelaar 1.]

advertentie
advertentie